Читај ми!

Пета београдска летња школа

"Београдска летња школа" ове године се одржава у два двонедељна термина. Први почиње 4. јула, други 18. јула.

Фонд за међународну комуникацију, уз подршку Туристичке организације Београда, организоваће током лета "Београдску летњу школу", акцију у којој ће млади људи моћи да се усавршавају на једном од десет језика, укључујући и српски!

Акција се одржава пети пут, а ове године школа биће организована у две смене од 4. до 17. јула и од 18. до 31. јула, и до сада је пријављено више од 50 младих из десетак земаља, саопштено је из Фонда.

Прошле године школа је окупила 62 ђака из 12 земаља света, полазнике из Јапана, Велике Британије, Италије, Аустрије, Данске, Русије, Аустралије, Немачке, Шпаније и других земаља.
Учесници имају могућност да усаврше један од десет језика енглески, француски, шпански, италијански, немачки, грчки, руски, арапски, кинески и српски, кроз интензивни двонедељни програм.

Акција се састоји од едукативног и друштвено-туристичког дела, који укључује екскурзије на територији Београда и Србије, са организованим програмом и упознавањем са културом и историјом Београда и наше земље. Током трајања школе учесници ће имати организоване обиласке фрушкогорских манастира, Сремских Карловаца, Новог Сада, као и обилазак Тополе, Опленца и Орашца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи