Читај ми!

"Арте" гости Српског културног форума у Бечу

Српски културни форум из Беча организује последњу манифестацију у првом делу сезоне 2011. године. У току вечери савремене српске поезије биће представљена "Арте група" из Београда. Поетско вече се одржава 9. јуна у 19.30.

Учесници вечери савремене српске поезије у организацији Српског културног форума из Беча биће Гордана Влајић, Владимир Благојевић, Ненад Трајковић, Невена Угреновић, Спасоје Ж. Миловановић, Тања Милојевић, Миодраг Јакшић.

Седам песника, чланови групе "Арте", млађе и средње генерације, представиће своје најновије књиге и стихове. У музичком делу вечери наступиће два млада уметника, Миљан Зарић на хармоници и Павле Јовановић на виолини. Гости вечери биће и двоје првонаграђених на конкурсу Српског културног форума из Беча, којима ће бити уручене награде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи