Изложба српских уметника у Лондону

У лондонском Челзи Таун Холу отворена је изложба „Српска уметност у Великој Британији“. Радове десет наших уметника који живе и раде у Британији љубитељи уметности моћи ће да погледају до 11. фебруара.

Поставка дела српских уметника део је програма „Српског месеца у Великој Британији“. Изложбу је организовало Лондонско Српско Друштво а отворио је Жељко Вранеш, делегат за Велику Британију и Северну Ирску у Скупштини дијаспоре.

Посетиоци библиотеке Челзи Таун Хола могу да виде слике, графике, иконе и скулптуре савремених српских уметника. Дела потписују Јасна Николић, Бранка Билбија, Саша Лич, Биљана Тешић, Наташа Делић, Ђорђе Перендија, Тамара Јовандић Емерсон, Никола Савић, Соња Радан и Мирјана Михајловић Грубац.

Све изложене слике су на продају а део прихода ићи ће у хуманитарне сврхе. Изложба је отворена сваког дана до 11. фебруара.

 

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи