Живео глас у Бечу

Београдски хор "Вива Вокс" одржао је свој први наступ у Бечу у организацији Српског културног форума из Аустрије. Представљене су оригиналне обраде хитова група "Квин", "Продиџи", Рамштајн" и певача Елтона Џона, Мајкла Џексона.

Београдски хор "Вива Вокс" одржао је синоћ у сали познатог бечког "Акцент Театра", свој први концерт на тлу Аустрије, у организацији Српског културног форума (СКФ).

Хор од 33 чланова из Београда оставио је снажан утисак на публику, која је певаче враћала ауплаузом на бис.

Хор "Вива вокс" под диригентском палицом Јасмине Лорин почео је наступ композицијом "Амено дори ме" уз пратеће визуелне елементе.

У наставку су се низале оригиналне обраде хитова светске рок и поп сцене, група "Квин", "Продиџи", Елтона Џона, Мајкла Џексона као и немачке групе "Рамштајн".

"Вива Вокс" постоји шест година, и за то време успео је дефинише свој стил. Из чисте љубави према музици, ови момци и девојке, на челу са диригентом Јасмином Лорин, све сами раде - од писања аранжмана до креирања визуелног идентитета.

За кратко време постали су познати, не само у Србији и већ и свим земљама окружења. То говоре наступи на многим музичким манифестацијама попут Егзита или Бир Феста, а најзначајнији је био прошлогодишњи концерт у Сава Центру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи