Хуманитарна изложба Брајана Рашића

У Београду се 20. септембра отвара хуманитарна продајна изложба фотографија Брајана Бранислава Рашића који живи у Лондону више од 30 година. Прати највеће звезде рок, поп, џез, блуз музике и сарађује са најзначајнијим светским музичким издавачима.

У Британској амбасади у Београду се 20. септембра отвара хуманитарна продајна изложба фотографија Брајана Бранислава Рашића (Brian Rasic), саопштила је Британска амбасада.

Међу 20 изабраних радова музичког фотографа су фотографије са најпознатијих концерата бенда "Ролинг стонс" (The Rolling Stones), као и ексклузивни снимци са јубиларног 50-годишњег окупљања бенда у Лондону.

Фотографије ће бити аукцијски продате, а седамдесет одсто прикупљених средстава ће бити употребљено за подршку креативним књижевним радионицама за младе GRUBB School Creative Writing Programme (RPOINT).

Брајан Рашић ових дана борави у Београду као гост Британске амбасаде.

Рашић је рођен у Београду и више од тридесет година живи у Лондону. Прати највеће звезде рок, поп, џез, блуз музике и сарађује са најзначајнијим светским музичким издавачима.

Снимио је више од 65000 фотографија, а дуго ради за једну од најпознатијих светских фото-агенција Рекс фичерс из Лондона.

Каријеру је почео као лондонски фото-дописник југословенског рок-магазина Џубокс коме је слао ексклузивне фотографије, самостално или у тандему "Саша и Раша" са новинаром Светиславом Сашом Стојановићем.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи