Читај ми!

Немачки модел

Уочи предстојећег самита Дигитална ТВ, који ће се одржати 4. и 5. децембра у Лондону, Гери Дејви, извршни директор програма Sky Deutschland AG у интервјуу за портал DTV Summit говорио је о изазовима тржишне конкуренције на немачком Pay TV тржишту, као и о понуди нових програма и услуга. Он је истакао да у времену у коме се налазимо тржиште препознаје само квалитет који чини однос између квалитетног садржаја програма и стратешки добро осмишљене програмске шеме.

Најважније споредне ствари

Садржај је оно чиме се ми бавимо. Постоји дилема око различитих механизама испоруке и корисничких платформи. Ипак, на крају, ми смо тестирали начин на који можемо да обезбедимо микс различитих програма за које би крајњи корисници били спремни да издвоје новац. Фудбал, заједно са осталим спортовима, једна је од три кључне компоненте на нашој платформи које понекад метафорички представљам као троножац састављен од спортских преноса, филмова и забаве. Ми ћемо наставити да инвестирамо не само у нове и иновативне програме, него и у побољшање кроз које може доћи само кроз производњу, презентацију и технологију.

Квалитет као идентитет

Ми смо потпуно посвећени идеји спровођења највишег могућег квалитета, како за садржајне тако и за техничке аспекте, који ће бити доступни нашим претплатницима било где и било када. Ова обавеза се тиче свега што радимо, од обезбеђивања права за емитовање, преко производње, презентације и техничке испоруке. Мислим да је то оно што нас издваја од осталих играча на тржишту.

Клијент испред свега

Наша конкуренција није предмет наше пажње. Фокус је усмерен на клијента са којим настојимо да имамо директан однос, један-на-један. Уколико останемо посвећени идеалу свакодневног напретка компаније као и све квалитетнијој едукацији корисника, несумњиво ћемо учинити нешто добро. То је сасвим довољно да се не обазиремо на то шта чини наша конкуренција на тржишту.

Сваким даном све више напредујемо

Усвојили смо дугорочни план који ће помоћи нашим корисницима да на једном месту преко више система за испоруку уживају могућности које нуде различите платформе. Већ смо усвојили слоган који гласи "било где и било када". Сваки дан радимо на побољшању понуде, додајући нове програме и услуге. То је процес који се никада не завршава.

Рецепт за успех

Никада нисам веровао да се Немачка битно разликује од осталих западних ТВ тржишта. Људи овде имају веома дугу традицију плаћања за телевизијски програм. И упркос чињеници да FTA нуди мноштво програма, ипак се највећа гледаност односи на шест водећих канала. Уколико се понуди права комбинација квалитетног програма, људи ће бити спремни да издвоје новац. Немачки потрошач је паметан и штедљив, али је такође спреман да плати за квалитет. Охрабрен сам податком да више од 40 одсто наших нових претплатника долазе до нас преко препоруке, а то је само доказ да људи препознају квалитет који нас чини оригиналним.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 05. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару