Читај ми!

Fusion HiDTV системски чипови

Тридент Мајкросистемс водећи произвођач полупроводника за сет топ боксове и телевизоре је најавио нову серију Fusion HiDTV DTV системских чипова који ће се користити у следећој генерацију Смарт телевизора са фреквенцијом освежавања 200/240Hz са могућношћу рада и на Андроид платформи, преноси Digital News.

Серија Fusion HiDTV интегрише више процесора, Тридентову патентирану MEMC технологију како би се испоручио изузетан квалитет слике, OpenGL 2.0 3D графичке могућности, подршку за оперативни систем Андроид и могућност приказа на 21:9 екрану за прави биоскопски доживљај.

Више фреквенције освежавања пружају знатно бољи квалитет слике, нарочито са већим екраном, а фреквенција освежавања од 240Hz је такође битан елемент за пружање квалитетних 3D садржаја. Са својом новом серијом Fusion HiDTV DTV Триденту се пружа могућност да се позиционира као лидер на тржишту повезаних телевизора. Истраживање компаније Display Search предвиђа да ће Тридент имати удео на светском тржишту од 43 одсто до 2014.

Fusion HiDTV серија представља интегрисану платформу која укључује више процесора, ATSC / DVB-T / DVB-C / ISDB-T и аналогних демодулатора, демултиплексер са безбедним програмабилним транспортним стримом, високе перформансе 3D графичког енџина, 3D TV мулти-стандардни мулти-стрим, HD видео декодер, HD видео кодер и аудио декодер са постпроцесором који подржава неколико алгоритама за обраду звука.

Fusion HiDTV серија интегрише HDMI 1.4a пријемнике и велике брзине аналогно дигиталних конвертора како би подржала 1080p дигиталне и аналогне видео улазе. Вишеструки USB 2.0 примопредајници су на располагању за повезивање USB хард дискова на телевизоре ради коришћења PVR функције, USB модуле за камере за потребе видео позива и WiFi модуле. Произодња Fusion HiDTV серије системских чипова је планирана за први квартал 2012.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 04. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару