Читај ми!

Кување као креативност

Емисија за љубитеље живота

Кување је за њега креативност, али и економичност. Уме да фасцинира екстравагантним гастрономским решењима, али му је већи изазов да једноставно учини савршеним. Био је десет година шеф кухиње у Хајату, а потом и у председничкој палати у Азербејџану, где је пријеме и банкете организовао са својих шездесет кувара. Ипак, мале ресторане с Mишелиновим звездицама, који су увек есенција квалитета у сваком сегменту, претпоставља великим системима. Иво Андрић, континентални директор за културну баштину Балкана Светске асоцијације кувара, гост је у Дионису.

Тон-мајстор: Дејан Васовић
Музички уредник: Ивана Дјорђевић
Аутор и водитељ: Дијана Ивановић  

Коментари

Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса
Ruzmarin
Рузмарин – биљни еликсир младости, чува наше памћење и отклања болове