Читај ми!

Полихистор у времену фах идиота

Гост : проф. др Дарко Танасковић

 

"Радосни смо што и ми, у малом, настављамо дело Светог Саве јер смо основали издавачку кући која треба да живи духовну реч, па смо је тако и назвали - Духовна реч. Њена прва књига, којом је аутор задужио покољења, нас је овде сабрала. Др Дарко Танасковић је не само признати оријенталиста, преводилац и дипломата, већ пре и после свега православни хришћанин и патриота без остатка. У данашње време које одликује не само секуларизам, већ апостазија врло је важно да се јавне личности осведоче као хришћани" - рекао је Патријарх Порфирије на промоцији књигње "Религија у друштву, култури и политици" професора емеритуса др Дарка Танасковића.

Саговорник данашње емисије је др Дарко Танасковић, аутор књиге „Религија у друштву, култури и политици – Изабрани радови", у издању Светог Архијерејског Синода Српске Православне Цркве, у којој су сабрани његови изабрани огледи, интервјуи, чланци и расправе.

Емисију уређује и води: Снежана Бићанин

Агора Агора

Autor:
Снежана Бићанин

Радио-магазин који анализира феномене из области политичког живота, филозофије, политике и политичке теорије. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије