Читај ми!

Храна и вино

Стефан Ђокић и Давид Шимунић

 

Kако се комбинују храна и вино и шта је пресудно за укус? Kоја је улога сомелијера, а која шефа кухиње? Шта све стаје под термин fine dining и каква је његова историја и будућност код нас? Да ли имамо новца и времена за то? Да ли је одлазак на вечеру заправо перформанс и како се постаје идеалан гост? Kолико је важан тимски рад у кухињи и изван ње?

На ова и многа друга питања тражићемо одговор у Чудној шуми у суботу од 15 часова, а гости ће бити Стефан Ђокић, сомелијер и Давид Шимунић, шеф кухиње у ресторану Square Nine.

Емисију уређује и води: Филип Грујић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара