Читај ми!

Храна и вино

Стефан Ђокић и Давид Шимунић

 

Kако се комбинују храна и вино и шта је пресудно за укус? Kоја је улога сомелијера, а која шефа кухиње? Шта све стаје под термин fine dining и каква је његова историја и будућност код нас? Да ли имамо новца и времена за то? Да ли је одлазак на вечеру заправо перформанс и како се постаје идеалан гост? Kолико је важан тимски рад у кухињи и изван ње?

На ова и многа друга питања тражићемо одговор у Чудној шуми у суботу од 15 часова, а гости ће бити Стефан Ђокић, сомелијер и Давид Шимунић, шеф кухиње у ресторану Square Nine.

Емисију уређује и води: Филип Грујић

Чудна шума Чудна шума

Autor:
Филип Грујић

Будите са нама у новој ауторској емисији Филипа Грујића! Од 2. октобра сваке суботе у 15:00, Радио Београд 2. [ детаљније ]

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару