Читај ми!

Сајам етно хране и пића

Емисија за љубитеље живота

У хали три Београдског сајма овог викенда царовала је храна. Руком рађена, из природе, из земље, истинска и здрава, једноставна и лепа без непотребног кићења лепљивом и отровном хемијом.

Врхунски купрешки сир од млека у које се слило тридесет аутохтоних биљака и трава које расту на 1200 метара висине; течна малина из Kосјерића толико добра да се незна је ли храна или лек; вино из Велике Хоче али и јелеци и плишане одоре везене срмом из Призрена као доказ да се тамо ипак живи; џем од шљива из Блаца који спаја ванилицу најбољи колач на свету, чији рецепт домаћица неда... печена бундева слатка и сува као некада. Били смо видели и пробали.

Музика: Пеђа Васић 
Aутор и водитељ: Дијана Ивановић 

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње