недеља, 28. нов 2021, 17:00
Сајам етно хране и пића
Емисија за љубитеље живота
У хали три Београдског сајма овог викенда царовала је храна. Руком рађена, из природе, из земље, истинска и здрава, једноставна и лепа без непотребног кићења лепљивом и отровном хемијом.
Врхунски купрешки сир од млека у које се слило тридесет аутохтоних биљака и трава које расту на 1200 метара висине; течна малина из Kосјерића толико добра да се незна је ли храна или лек; вино из Велике Хоче али и јелеци и плишане одоре везене срмом из Призрена као доказ да се тамо ипак живи; џем од шљива из Блаца који спаја ванилицу најбољи колач на свету, чији рецепт домаћица неда... печена бундева слатка и сува као некада. Били смо видели и пробали.
Музика: Пеђа Васић
Aутор и водитељ: Дијана Ивановић
Коментари