Технологије меса

Да ли у науци и технологији прераде меса идемо у корак са Европом упркос веома осиромашеном сточном фонду.

Гост данашње Хипократије је професор Ветеринарског факултета у Београду и експерт за технологију меса др Илија Вуковић.
Савремена технологија меса је мултидисциплинарна и представља део прехрамбено-технолошке, ветеринарске, пољопривредне, хемијске и техничке струке, при чему свака од њих има одговарајуће место и значај. Професор ће говорити о принципима производње, обраде и прераде меса.
Емисију припрема и води проф. др Момчило Б. Ђорђевић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара