Технологије меса

Да ли у науци и технологији прераде меса идемо у корак са Европом упркос веома осиромашеном сточном фонду.

Гост данашње Хипократије је професор Ветеринарског факултета у Београду и експерт за технологију меса др Илија Вуковић.
Савремена технологија меса је мултидисциплинарна и представља део прехрамбено-технолошке, ветеринарске, пољопривредне, хемијске и техничке струке, при чему свака од њих има одговарајуће место и значај. Професор ће говорити о принципима производње, обраде и прераде меса.
Емисију припрема и води проф. др Момчило Б. Ђорђевић.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом