Технологије меса

Да ли у науци и технологији прераде меса идемо у корак са Европом упркос веома осиромашеном сточном фонду.

Гост данашње Хипократије је професор Ветеринарског факултета у Београду и експерт за технологију меса др Илија Вуковић.
Савремена технологија меса је мултидисциплинарна и представља део прехрамбено-технолошке, ветеринарске, пољопривредне, хемијске и техничке струке, при чему свака од њих има одговарајуће место и значај. Професор ће говорити о принципима производње, обраде и прераде меса.
Емисију припрема и води проф. др Момчило Б. Ђорђевић.

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње