Дионис

Емисија за љубитеље живота

Кување је за њега креативност, али и економичност. Уме да фасцинира екстравагантним гастрономским решењима, али му је већи изазов да једноставно учини савршеним. Био је десет година шеф кухиње у Хајату, а потом и у председничкој палати у Азербејџану, где је пријеме и банкете организовао са својих шездесет кувара. Ипак, мале ресторане с Mишелиновим звездицама, који су увек есенција квалитета у сваком сегменту, претпоставља великим системима. Иво Андрић, континентални директор за културну баштину Балкана Светске асоцијације кувара, гост је у Дионису.

Тон-мајстор Дејан Васовић
Музички уредник Ивана Дјорђевић
Аутор и водитељ Дијана Ивановић  

 

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње