недеља, 24. мар 2019, 17:00
Дионис
Емисија за љубитеље живота
Кување је за њега креативност, али и економичност. Уме да фасцинира екстравагантним гастрономским решењима, али му је већи изазов да једноставно учини савршеним. Био је десет година шеф кухиње у Хајату, а потом и у председничкој палати у Азербејџану, где је пријеме и банкете организовао са својих шездесет кувара. Ипак, мале ресторане с Mишелиновим звездицама, који су увек есенција квалитета у сваком сегменту, претпоставља великим системима. Иво Андрић, континентални директор за културну баштину Балкана Светске асоцијације кувара, гост је у Дионису.
Тон-мајстор Дејан Васовић
Музички уредник Ивана Дјорђевић
Аутор и водитељ Дијана Ивановић
Коментари