Нови дан

Исплео паук, у гране зеленог гнезда, нежну звезду

 

Јавно предузеће Ада Циганлија обележава 60 година рада бесплатним програмима обуке и радионицама за децу као и концертима и представама за одрасле. А, ако хоћете да доживите сафари у Београду, чујте шта нуди Ада сафари.

Глумци позоришта Бора Станковић из Врања говориће о свом учешћу на недавно одржаном 62. Стеријином позорју, а Даница Мирић покушаће да сазна да ли ће се и када обновити зграда позоришта  Бора Станковић које још увек није реконстрисано након пожара, и прекратити мучни чергарски живот позоришне трупе без зграде позоришта .У „Новом дану" сазнаћете и шта од програма нуди у наредној недељи Дом омладине у Београду .

У Музеју Српске православне цркве у току је изложба посвећена благопочившем Eпископу бачком Иринеју Ћирићу која је изазвала велико интересовање народа, па ћемо се распитати докле је отворена. 

Као и сваке недеље очекују вас сервисне информације, редовне рубрке и музика по избору Тање Косановић . Овога јутра делимо и карте за пројекције гаражног филма у Дому омладине у Београду и и то 20. јуна у 17.00 и 21.00 час за филмове „Држава" и „Унутра". Делимо карте и за концерт „Стандарди будућности" Хау Гелба ( Howe Gelb ) који је такође 20. јуна  у Дому омладине Београда. Карте ће добити слушаоци који нам се јаве на број телефона 011-3229-653. 

Пишите нам и шаљите своје предлоге, коментаре, наша адреса је: novidan@rts.rs

Емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи