Нови дан

Јутарњи магазин

Тема данашње емисије је Ноћ музеја у Србији. Провешћемо вас кроз музејску поставку Војног музеја у Београду „Окупирана Србија од 1915. до 1918." а чућемо и шта се дешава у Врању, Лесковцу, Ужицу, Пожаревцу, Вршцу, и коју реч о фестивалу „Јоаким Вујић" у Пироту. Радио-програм 202 уживо ће пратити и извештавти о догађајима у Ноћи музеја, па ћете чути како, где и колико екипа... Гост нам је Снежана Грујић, главни и одговорни уредник Двеста двојке.

У Зајечару је представљена књига „Задња пошта Тимок 2", аутора Владимира Станковића, који је написао и књигу „Монтевидео Бог те видео", према којој је снимљена истоимена серија и филм. Чућете разговор са аутором.
Драгана Ковачевић, аутор и уредник серијала Читач на нашем програму, препоручиће нам неке од књижевних наслова које би обавезно требало потражити и прочитати.
Представићемо и уметнички и књижевни програм библиотеке Гете института, о чему ће нам говорити директор библиотеке, господин Селман Тртовац.

С нама, у Новом дану, јутарњу кафу попиће и господин Жарко Ракић, в. д. главног и одговорног уредника листа „Политика". С њим ћемо прелистати штампу и прокоментарисати неке од наслова.

Tу су и редовне рубрике и сервисне информације, а број телефона на који можете да нам се јавите и укључите са питањем или коментаром је: 011-3229-653.

Музички уредник је Ивана Ђорђевић.
Емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи