недеља, 21. мај 2017, 17:00
Дионис
Емисија за љубитеље живота
Негде у мају 1966, Лос Анђелес Тајмс објавио је вест да је Дан Танас, мали ресторан у булевару Санта Моника, најбољи италијански ресторан у Калифорнији. И исте вечери као да је цео Холивуд хтео да се увери у добар укус Tајмсовог гастрономског критичара Арта Рајана...
Да је господин Рајан био прави зналац сведочи историја, али да ће његова рецензија завртети једну од најлепших холивудскх прича о америчком сну одсањаном српском главом, свакако није могао ни да наслути. Како је један Србин открио Холивуду магију италијанске кухиње, заплет је, сигурно, вредан ваше пажње, а прича нам је Дан Тана.
Тон: Огњен Шкрбовић
Музика: Ивана Ђорђевић
Аутор и водитељ: Дијана Ивановић
Коментари