Дионис

Емисија за љубитеље живота

Негде у мају 1966, Лос Анђелес Тајмс објавио је вест да је Дан Танас, мали ресторан у булевару Санта Моника, најбољи италијански ресторан у Калифорнији. И исте вечери као да је цео Холивуд хтео да се увери у добар укус Tајмсовог гастрономског критичара Арта Рајана...

Да је господин Рајан био прави зналац сведочи историја, али да ће његова рецензија завртети једну од најлепших холивудскх прича о америчком сну одсањаном српском главом, свакако није могао ни да наслути. Како је један Србин открио Холивуду магију италијанске кухиње, заплет је, сигурно, вредан ваше пажње, а прича нам је Дан Тана.

Тон: Огњен Шкрбовић
Музика: Ивана Ђорђевић
Аутор и водитељ: Дијана Ивановић

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње