Нови дан

Дан је близу. Дођите. (Сапфо)

У последњем априлском јутру ове године, чућемо да ли се и како прославља првомајски уранак у Чачку, Зајечару и Врању, водимо вас и до Ђавоље вароши,  а најaвићемо и понешто од догађаја у Београду.

Чућете редовне рубрике и сервисне информације, а тема емисије биће - како се понашати у природи и чега се чувати, као и шта радити уколико дође до блиског контакта са крпељима и другим инсектима, или можда змијама... О томе говори примаријус др Весна Миољевић, спец. епидемиолог и директор Службе за болничку епидемиологију и хигијену исхране КБЦ Србије и начелник одељења за превенцију и контролу болничких инфекција. 

Гост Новог дана je професор др Слободан Мартиновић, слушалац који је најинтересантије протумачио Сапфин стих „песак није измешан", а слушаоцима који нам се јаве у току емисије, поклонићемо три пута по две карте за концерт Ирене Благојевић у Дому омладине Београда (30. април, 21.00). Број телефона на који можете да нам се јавите је: 011- 3229-653. 


Музички уредник је Татјана Косановић.
Емисију припрема и води Драгана Вељковић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи