Дионис

Емисија за љубитеље живота

Припремање сира данас је наука колико и уметност. Вековна мистериозна игра микроорганизама у млеку усмерава груду сира ка жељеном облику, боји и укусу. Вода, ваздух, ветрови, трава, ароматично биље, дају сиру природни печат квалитета по коме се препознаје и зато се чувеним сиревима добро зна географско порекло.

А какав печат носе наши познати сиреви: хомољски, златиборски, дурмиторски, пљеваљски, пиротски, сомборски, ливањски, али и неки потпуно нови и егзотични сиреви - могли су да сазнају посетиоци Фестивала сира, који је прошле недеље одржан у Београду, у Миксерхаусу. И ми смо били тамо...

Музички уредник: Ивана Ђорђевић

Аутор и водитељ: Дијана Ивановић

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње