Дионис

Емисија за љубитеље живота

Припремање сира данас је наука колико и уметност. Вековна мистериозна игра микроорганизама у млеку усмерава груду сира ка жељеном облику, боји и укусу. Вода, ваздух, ветрови, трава, ароматично биље, дају сиру природни печат квалитета по коме се препознаје и зато се чувеним сиревима добро зна географско порекло.

А какав печат носе наши познати сиреви: хомољски, златиборски, дурмиторски, пљеваљски, пиротски, сомборски, ливањски, али и неки потпуно нови и егзотични сиреви - могли су да сазнају посетиоци Фестивала сира, који је прошле недеље одржан у Београду, у Миксерхаусу. И ми смо били тамо...

Музички уредник: Ивана Ђорђевић

Аутор и водитељ: Дијана Ивановић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару