Читај ми!

Реприза

Еколошке метле из Сврљига

Овонедељна реприза емисије "Којекуда" из 2011. године води нас у Сврљиг. У селу Нишевац, тада је поново почео да се гаји сирак, биљка неопходна за израду метли. Наш саговорник Иван Благојевић покренуо је тај уносан посао укључивши целу породицу.

Чућете причу о метларском занату и начину на који се праве "еколошке" метле - потпуно природне, а дуготрајне и квалитетне. Открићемо и неке од тајни тог заната, објаснићемо која је најбоља дужина дршки за метле и зашто метлу не треба остављати наслоњену на под, нарочито ако је мокра.

Ауторке емисије су Елизабета Арсеновић и Мирјана Никић.

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње