Читај ми!

Репрезентација – част или обавеза?

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић, саопштио је овог викенда списак играча на које рачуна у утакмицама Лиге Нација са Швајцарском и Шпанијом – 12. и 15. октобра у Лесковцу и Кордоби. 

Нека имена су поново на списку, а неких опет нема, баш као и у септембарском прозору. Ово су биле главне теме на данашњој конференцији за медије у Старој Пазови, где се окупио наш национални тим, а селектор Стојковић је јутрос одговарао на сва питања новинара у Кући фудбала.

Јуче је комплетирано 11. коло фудбалске Суперлиге Србије. Црвена звезда и Партизан су забележили победе, а прва три бодба као нови-стари тренер црно-белих Саво Милошевић уписао је још у суботу. Припремили смо изјаве тренера вечитих ривала након утакмица.

Вечерас се игра последња утакмица 3. кола регионалне АБА Лиге у Кошарци. Од 19 часова у Подгорици састају се Студентски Центар и Задар. Викенд за нама обележен је новим поразом Црвене звезде, али и трећом победом Партизана. Све то се дешава уочи новог кола Евролиге, где ће црвено-бели дочекати Басконију у среду од 20 часова, а црно-бели дан касније гостују Реал Мадриду.

Током емисије пратићемо и дешавања на тениском Мастерсу у Шангају, Новак Ђоковић још увек чека свог противника у трећем колу. У 15 часова на терен су изашли Швајцарац Станислас Вавринка и Италијан Флавио Коболи. Бољи из овог дуела ће на мегдан најбољем тенисеру свих времена у наредној рунди.

Данашњу емисију уређује и води Милош Панић.


Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи