Читај ми!

Хумористичка емисија

Научници су направили „златну“ салату која решава проблем недостатка витамина А. И ово је сад као вест? Па, ако је судити по ценама салате - свака је златна.

Резултати једног новог истраживања показали су да, заједно са пакованом храном, поједемо и на хиљаде токсина из њене амбалаже. Ја стварно не знам јесу ли ти истраживачи скорије били у продавницама? Уз овакве цене, него шта него ћемо СВЕ да поједемо!

Следећи наслов каже: ''Астрономи нашли „будућу Земљу" – како ће наш свет изгледати за осам милијарди година.” Нисам смео да читам ову вест даље од наслова. Јер, страх ме је да ћу прочитати да ни у том нашем будућем свету Београд неће имати метро.

Паметни телефони ће ускоро моћи да мере крвни притисак. С обзиром на то колико држимо телефоне у рукама, ето бар нека вајда од њих. Неће нам само дизати притисак, него ће га и мерити.

Једна забрињавајућа вест каже: ''Бележимо рекордно низак природни прираштај, биће нас за милион мање до 2050. године''. Јесте да звучи помало забрињавајуће, али - рекорд је рекорд.

Једна безвезна вест гласи: ''Језеро Комо је због Џорџа Клунија претрпано туристима.” Е, дакле и тај Клуни је неки чудан човек… Па нек остави неког и на обали, што их све баца у језеро?

Музички уредник Ненад Камиџорац.

Аутор текста Огњен Шестић.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи