Читај ми!

Хумористичка емисија

Један носорог у Великог Британији подвргнут је врло сложеној и скупој операцији сломљене ноге. Надамо се да дотични носорог није женка. Ако јесте, неће се зауставити на овој операцији. Одмах ће потражити пластичног хирурга да јој уклони онај нос од пола метра! Па чим то зарасте, желеће и на липосукцију! Срећа па тај ретки носорог није сломио ногу код нас у Војводини. Данас би се звао мало другачије. „Шваргла“.

Египат је замолио музеј у Берлину да им врати украдену бисту богиње Нефертити. Хајде господо Немци, вратите им бисту! Не будите и ви Нефер.

У Великој Британији је однедавно забрањено емитовање једне од епизода чувене серије „Мућке“. А ко зна колико ће се још епизода наћи на тапету цензуре до краја године?! Што се тиче Србије, аутори ове серије не морају да брину. Код нас су све мућке апсолутно дозвољене.

Узгред, у Београду пре неколико дана виђен пас офарбан у неколико јарких боја. Изгледао је као да се тек сада враћа са Егзита. Ко зна, можда је дотични пас решио да постане политичар. И они су намазани свим бојама.

Ново албанско борбено возило названо је „Шота“, по старој народној песми... И после људи кажу: „Ко пева зло не мисли!“

Музички уредник Снежана Станојевић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон.

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи