Читај ми!

Хумористичка емисија

“Шпанска полиција ухапсила је пет особа оптужених да су преварили две жене за 325.000 евра представљајући се на интернету као Бред Пит. Чланови ове банде су подстицали ове жене да улажу у разне непостојеће пројекте.” Ех, да је нама оваквих наивних жена, можда бисмо већ имали и метро.

“Генеративни модел компаније "ОпенАИ", четбот Џи-Пи-Ти-4 за генерисање само 100 речи, троши исту количину воде која је потребна једном човеку да утоли жеђ током 24 сата – три флаше воде.”Овај наслов ме је баш шокирао. Зато сам пажљиво посматрао свој компјутер док сам користио Чет Џи-Пи-Ти и мени то - не пије воду.

“Стиже грејна сезона – повећава се ризик од оболевања због загађеног ваздуха.” Па, ко не стигне да се разболи од хладноће, само нека се стрпи још мало.

“Обилне снежне падавине затвориле су путеве у Јужној Африци после неуобичајено обилних снежних падавина у том делу континента.” Огромне су те културолошке разлике између нас. У Јужној Африци је овакав снег изненадио целу земљу, а код нас би само путаре.

Читамо један наслов: “Док је белгијска краљица у Њујорку на заседању Уједињених нација, краљ Филип код куће вози трамвај”. Па чекајте, колика им је то кућа?!

Музички уредник Петар Вукосављевић.

Ауторе текста Огњен Шестић.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи