Читај ми!

Хумористичка емисија

Психолози се питањем заљубљивања баве већ вековима, али последња истраживања су показала да се током живота заљубимо само три пута. И то у паре, власт и у погрешног брачног партнера.

Светислав Пешић Кари више није тренер репрезентације Србије. Сва срећа па у репрезентацији нисмо имали играче из Индије, јер би они најтеже поднели да остану без карија.

Градоначелница Сарајева поставила је испред  Друге гимназије споменик   у облику тенка. И већ сутрадан, нећете веровати, проценат бежања са часа је смањен за 100 посто! За постављање тенка, наставници школе су градоначелници поручили само „Тенк ју“.

Глумац Сергеј Трифуновић је депортован из Хрватске и осуђен на годину дана затвора условно… Ако треба гледати исте аршине, онда и фудбалере Бајерна треба протерати из Хрватске и осудити их на десет година условно!

Ма колико то изгледало немогуће, појавио се и један Рус који уопште не воли Нетфликс и тамошње филмове. И, знате ли како га зову? Па, ЊЕТфликс!

И, за сам крај ове рубрике, да вас питам нешто. Знате ли када сте успели у животу? Па, успели сте онда када пред теретану дођене џипом, а онда уђете унутра и возите бицикл!

Музички уредник Снежана Станојевић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи