Читај ми!

Био једном један дерби

Фудбалери Црвене звезде победили су на стадиону у Хумској екипу Партизана резултатом 4:0 у 174. вечитом дербију, а три гола за "црвено-беле" постигао је Ендиај, видимо га на насловној страни. Црвена звезда је уписала најубедљивију победу на стадиону Партизана у историји. У Хумској- туга, заиста никада горе издање великог клуба са горњег дела Топчидерског брда. Послушаћемо изјаве актера утакмице у којој ниједног часа није било дилеме у вези победника, коментар аналитичара Радета Ђуровића, све што је обележило овај меч, после кога ни искрени љубитељи спорта наклоњени црвено-белим бојама нису имали превише разлога за бурно славље.

Део београдских медија пише: После убедљивог пораза са 4:0 у вечитом дербију на свом терену и напада незадовољних навијача црно-белих после меча, , Александар Станојевић је одлучио да по трећи пут у каријери напусти позицију тренера Партизана. Незванично, Станојевић је саопштио своју одлуку челницима клуба и они ће је тек разматрати.

Амбасадор Француске у Београду, његова екселенција Пјер Кошар приредио је пријем за учеснике Олимпијских и Параолимпијских игара у Паризу. Чућемо шта су изјавили извршни директор Олимпијског комитета Србије Дамир Штајнер, затим Александра Перишић и Зорана Аруновић. Ватерполо клуб Партизан на Аади Циганлији представио је комплетан погон за нову сезону, укључујући и црно-беле даме. У сусрет новој сезони, разговарамо са тренером првог тима Партизана Стефаном Ћирићем.

Биће, дабоме, и других актуелних информација из света спорта, домаћег и међународног. У реализацији емисије учествују Владе Радичевић, Слободан Малетић и Дејан Николић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи