Читај ми!

Лаж не сме да прође

Српски шампион Црвена звезда вечерас стартује у новој сезони Лиге шампионе, на ноге јој долазе реномирана Бенфика и њен тренер Бруно Лаж, који је показао искрено поштовање према црвено-белима и њиховом дому. Нова сезона, познато је, доноси нови формат, зато је веома битно да се већ на почетку оствари позитиван резултат, како би Звезда била у игри за наредну фазу такмичења. Било би лепо да се понови тријумф од пре 40 година, када су црвено-бели преокренули резултат, најпре анулирали вођство Португалаца од 2:0,а онда дошли до 3:2, резултата који их је одвео даље. Овог дуела радос е сећа Рајко Јањанин, који је постигао сва три поготка за Звезду, као и Бошко Ђуровски, који је на тој утакмици на терен ушао у другом полувремену, као млад играч.

Биће занимљиво видети какав састав је Владан Милојевић одабрао за европску премијеру ове сезоне. За сада, у игри је ова постава, али свакако треба сачекати да главни арбитар, румунски судија, Оливио Хацеган, означи почетак меча, тада ћемо бити сигурни. Дотле, лицитира се овом поставом: Глазер - Мимовић, Спајић (Дркушић), Ђига, Сеол - Крунић, Елшник - Олајинка, Иванић, Силас - Дуарте (Ндиаје). Чућемо шта уочи меча каже и директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић.

У историји је десет фудбалера са ових простора носило дрес Бенфике, међу њима и наш саговорник у емисији Звонко Живковић. Радо се сећа дана проведених у Лисабону, мисли да му је партија пружена у пријатељској утакмици са Саутемптоном била најбоља коју је пружио у каријери! Звезда мора хладне главе да уђе у овај меч, управо због тога што је тако важан. Како каже, уз овом часу, док се не закотрља лопта на трави стадиона `Рајко Митић`, нико не зна прави однос снага, на терену ће се све видети.

Пренос утакмице Црвена звезда- Бенфика можете слушати на програму Радио Београда 1, али и гледати на Првом телевизијском каналу наше куће. Данас играју још и Фејнорд-Леверкузен, Брест-Штурм, Аталанта- Арсенал, Атлетико- Лајпциг и Монако-Барселона. Током данашње емисије коју припрема наша Спортска редакција, можете чути и друге актуелности из света спорта, домаћег и међународног. У реализацији, поред осталих, учествују Снежана Пантовић и Милош Панић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.


Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи