Читај ми!

Сезона алергија, вируса, респираторних обољења

Од почетка септембра све је више грађана који се желе на алергије, алергијске реакције, вирусе, респираторна обољења. У домовима здравља чекаонице су пуне, мада је много и оних који не би да губе време чекајући на преглед, већ се сами лече. Тим поводом разговараћамо са др Сањом Глушчевић, лекарком опште праксе из Дома здравља Палилула, која ће нам пренети искуства с пацијентима и дати неколико корисних савета.

Говорићемо и о конкурсу за лиценце за туристичке водиче који је отворило Министарство туризма и омладине. Саговорница ће нам бити Вишња Ракић, помоћница министра туризма.

Обележићемо и Дан Математичке гимназије, једне од наших најуспешнијих образовних установа. У програм ће нам се укључити директорка школе Мирјана Катић.

Пријатељи деце Србије расписали су традиционални конкурс „Добра играчка". Ко и како може да се пријави и зашто се овај конкурс организује - пренеће нам Дубравка Кахримановић, програмска координаторка ове организације.

Најавићемо и неколико лепих манифестација и концерата у Србији:

- Дани лудаје у Кикинди

- „Олимпијада спорта, здравља и културе трећег доба" у Врњачкој Бањи

- концерт чешког ромског бенда „Терне чаве" у Центру за културу Гроцка

- бесплатни концерт у Београд башти на Звездари у суботу од 18:30

Позваћемо вас и на изложбу „Из века у век - Радио Београд", поводом обележавања 100 година од оснивања радија, која ће бити постављене у РТС клубу, Музеј ПТТ и Музеју науке и технике у Београду.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић

Пробудите се уз Радио Београд 1!

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи