Читај ми!

Шампиони у погону

Вечерас почиње нови циклус Лиге шампиона у фудбалу, и то у новом формату- сваки тим ће играти по четири меча код и у гостима. Актуелни шампион Србије, Црвена звезда, свој поход и европски пут започиње у четвртак од 18 часоа и 45 минута, када доћекује португалску Бенфику. Без сумње, важни су бодови на старту такмичења. Генерални секретар СД Црвена звезда Зоран Аврамовић сматра да нови формат елитног такмичења има светлу будућност,а навијачи на трибинама донеће коначан суд о његовом квалитету.

Кад смо већ код Црвене звезде, јуче је одржан почасни скуп чланова, уз напомену да се никада није догодило да наш најтрофејнији спортски колектив има чак 14 клубова у Европи. Звезду ове сезоне у Европи представљају или су представљали фудбалери, кошаркаши, џудисти и џудисткиње, одбојкаши и одбојкашице, рукометашице, кошаркашице, фудбалерке, ватерполисткиње, хокејаши, мачеваоци, боксери, шахисти, каратисти и аутомобилисти. Данас ћемо чути кошаркашицу Невену Наумчев и ватерполисткињу Андреу Лазовић.

Познати су парови осмине финале Купа Србије у одбојци, у обе конкуренције, ускоро почиње и нови шампионат државе. Протеклог викенда, с успехом, одржани су турнири Јединства у Ужицу и Обилића у главном граду, ове суботе и недеље играће се на паркету ОК Раднички. Разговарамо, уочи нове сезоне, са Николом Милосављевићем, тренером `крсташица`, о амбицијама његовог клуба, појачањима и предтојећим утакмицама.

 У Београду је данас одржана прва Ајронмен трка која је окупила 1.000 такмичара из 60 држава света. Спектакл који није виђен у историји Србије поставио је српску престоницу на међународну мапу триатлона. О овим и другим вестима из света спорта у емисију коју припремају Дејан Булајић, Милош Панић и Љубинка Добриловић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи