Читај ми!

Хумористичка емисија

Још увек се не зна да ли је полазак у школу био већи стрес за ђаке, наставнике или родитеље? А ми верујемо да је ове године, баш као и ранијих, највећи стрес био у минстарству образовања.

Најновији филм шпанског редитеља Педра Алмодовара, је на премијери на Венецијанском филмском фестивалу добио овације које су трајале чак 17 минута… Нешто мање од овација које махом добијају наши политичари.

У Манчестеру је затворен једини безалкохолни бар, након само годину дана рада... Па нормално. То је као кад би неко у Гучи или Лесковцу отворио вегански ресторан.

Општина Мионица јавља да ове године има више првака него прошле... Не кажу само јесу ли то ђаци прваци, или страначки прваци?

Грузијски држављанин ухапшен у Пироту јер је кријумчарио 37-оро људи. А зна се да је у Пироту дозвољени максимум људи у једним колима - 35.

И, за сам крај ове рубрике – спорт! Златна Ангелина Топић рече: ''Са дна сам се попела на врх!''… Погрешно! Није се попела него је скочила на врх.

Музички уредник Снежана Станојевић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару