Читај ми!

Важна улога педагошких асистената

Министар за људска и мањинска права и друштвени дијалог Томислав Жигманов у Белој Цркви говорио је о положају националних мањина и истакао важност очувања мултикултуралности.

Педагошки асистент за децу и ученике ромске националности којима је потребна додатна подршка у образовању пружа помоћ и додатну подршку групи деце и ученика у установи и помоћ и подршку наставницима, каже за вечерашњу емисију Оливер Саитовић, педагошки асистент основне школе „Светозар Марковић“ у Лесковцу.

Окружни суд у Карвини ће размотрити захтев Јаромира Лукеша за превремено пуштање на слободу Лукеш је осуђен на 22 године затвора због расно мотивисаног подметања пожара који је починио над ромском породицом у Виткову у Чешкој Републици 2009. године.

Емисију припрема и води Уна Бериша.


 

Romano Them Romano Them

Autor:
Ромска редакција

Емисија свакодневно доноси најважније вести из земље и света на ромском и српском језику. Бави се темама из живота Рома, приказујући напоре и мере које се предузимају за еманципацију и интеграцију ове, највеће европске мањинске заједнице. Преноси актуелности везане за Роме и на специфичан начин сензибилише јавност за проблеме ове популације. [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару