Читај ми!

Тресу се трибине

Фудбалери Црвене звезде и Боде Глимта играју од 21 час реванш сусрет плеј-офа за Лигу шампиона. Норвежани, који су у наш главни град дошли још пре два дана, ради аклиматизације, имају гол предности. Било је 2:1 у првом мечу,а вечерас чета Владана Милојевића пошто-пото жели до доброг резултата, који би шампиона Србије поново уврстио у групну фазу елитног такмичења. Пренос је на првом телевизијском каналу наше куће

Фудбалери Партизана играју реванш меч плеј-офа квалификација за Лигу конференције са белгијским Гентом, који има почетну предност од 1:0 из првог сусрета. У случају да не победе у Белгији, црно-бели ће бити једини тим који је ове сезоне кренуо од квалификација за Лигу шампиона и успео да остане без учешћа у било ком од три европска такмичења. И ову утакмицу љубитељи фудбала могу да прате на каналу РТС 1, с тим да пренос утакмице Звезда- Бодо могу пратити и на програму Радио Београда 1, коментатори су Милан Биговић и Слободан Малетић.

Српски тенисер Миомир Кецмановић играће вечерас са Италијаном Лоренцом Музетијем меч другог кола Ју-Ес опена. Тај меч је заказан као трећи на терену број 5, где програм почиње у 17 часова  по средњоевропском времену.  Новак Ђоковић и Ласло Ђере у ноћи између среде и четвртка око 2.30 на теренеу "Артур Еш" играју меч другог кола Отвореног првенства Америке.

Параолимпијске игре у Паризу биће свечано отворене вечерас у 20 часова парадом учесника од Шанзелизеа до Трга Конкорд, уз  пренос на Другом програму РТС-а. На Параолимпијским играма ће учествовати више од 4.000 такмичара у 22 спорта. Србију ће представљати 23 такмичара у осам спортова. Организатори су саопштили да је за Параолимпијске игре у Паризу продато више од два милиона улазница.

Наш саговорник је и Немања Глушица, тренер ФК Мачва из Шапца, екипе која је фуриозним стартом ћврсто запосела челну позицију на табели Супер лиге Србије. Уз екипу Графичара, само је она непоражена. Да ли је употребио неки `чаробни прах`, шта се догодило преко ноћи, хоће ли `провинцијски Уругвај`, како га од миља зову, поново бити домаћин најјачим српским клубовима? У Шапцу заиста воле фудбал и навијају за своју `стару даму‚`. Први наредни дерби игра у недељу дерби сусрет у Ужицу, као гост Борца из Чачка.

Биће, наравно, и других актуелних вести из земље и света, које се тичу спорта. У реализацији емисије учествују и Владе Радичевић и Љубинка Добриловић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

 



Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару