Читај ми!

Знамо ли како да безбедно припремимо храну?

На Светски дан безбедности хране у госте нам долази проф. др Мирјана Пешић са Катедре за хемију и биохемију Пољопривредног факултета у Београду. Разговарамо о томе како да храна остане безбедна и током процеса пржења и печења, али и о свим другим утицајима на безбедност хране.

И овог петка ту је квиз и вредна награда.

Са вама је Александра Младеновић.

Ухвати дан Ухвати дан

Autor:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1!   Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте.  [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом