Читај ми!

Знамо ли како да безбедно припремимо храну?

На Светски дан безбедности хране у госте нам долази проф. др Мирјана Пешић са Катедре за хемију и биохемију Пољопривредног факултета у Београду. Разговарамо о томе како да храна остане безбедна и током процеса пржења и печења, али и о свим другим утицајима на безбедност хране.

И овог петка ту је квиз и вредна награда.

Са вама је Александра Младеновић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи