Читај ми!

Хумористичка емисија

Америку наредних недеља чека до сада невиђена најезда цврчака. Што се грађана Србије тиче, ми се тога не бојимо. Зато што нам је Првог маја, од ране зоре, зацврчало на сваком кораку. Посебно на роштиљу.

Један брачни пар продаје кућу на Карабурми, на клизишту. За две, три, најкасније четири године биће или на неком дивном месту уз обалу Дунава, или у ширем центру града!

Леси се враћа кући, бернардинац спасава људе по планинама, лабрадор је водич слепих, поентер лови, немацки овчар ради у полицији, авлијанери чувају авлију, а ти, џукело, само бленеш у екран!

Цена злата, сребра и платине и даље расте. И, шта нам по том питању ваља чинити? Ништа… Само потрчите до неке берзе у вашем крају и уместо чварака и јагода купите неко кило злата, сребра или платине.

Холивудски глумац Џеф Голдблум је решио да својој деци не остави ни долар од наследства. ''Мораш сам да веслаш у свом чамцу" – рекао им је… И, у праву је. Требало би само да својој деци купи тај чамац. И весла.

Музички уредник Снежана Станојевић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара