Читај ми!

Хумористичка емисија

У Црној Гори се на јавне огласе за једно радно место у државној управи пријављивало у просеку 14 кандидата. Ништа чудно, јер сви би они да раде тамо где нема посла.

Шарунас Степуконис, менаджер компаније "БалтЦап" која је била задужена за изградњу националног стадиона фудбалске репрезентације Литваније, украо је око 16 милиона евра намењених за изградњу објекта и прокоцкао их у казину. Захваљујући овом менаджеру, изградња националног стадиона биће настављена тек кад се обезбеде додатна средства, али ће зато казино моћи одмах да прошири своје капацитете.

Мушкарац репликом пиштоља претио људима у Београду! Нешто слично дешава се и у Скупштини. Кад се неко јави за реплику, углавном прети празном пушком.

Британски премијер Риши Сунак нашао се на удару тамошње јавности због патика које је носио током интервјуа. Због патика сад га ципеларе.

Немачки малопродајни ланац Теди, који већ неколико година има регистровану филијалу у Србији, потврдио је да му је српско тржиште веома атрактивно. Привлачност је обострана, јер је несумњиво да наше купце привлаче ланци.

Музички уредник Снежана Станојевић.

Аутор текста Александар Стојадиновић.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво