Читај ми!

Хумористичка емисија

Градјани Србије ће већ за два, три, најкасније четири месеца приметити да, осим што као и раније, немају пара да оду на море, сада немају пара ни да остану код куће!

Млеко садржи калијум, калцијум, сумпор, фосфор, магнезијум, бакар, манган, гвожђе и друге елементе који биљкама осигуравају оптималан раст и штите их од болести, штеточина и инсеката… Што ће рећи, будите стрпљиви и сачекајте да млекаџије крену опет да га просипају по улицама, како би и у вашим баштама потекло бар млеко, када већ не могу и мед и млеко.

Што каже америчка НАСА, у свемиру 99 посто постоје интелигентна бића… Ми, наравно, верујемо у то! Јер, најсигурнији знак да ''тамо негде'' постоје интелигентна бића је то што до сада ниједно од тих бића није ни покушало да успостави контакт са нама.

Кажу да је на Марсу пронађена вода… А из Зрењанина тим поводом у неверици поручују: ''Аха!''

Приликом контроле возила на прелазу Батровци цариници су пронашли око 100.000 таблета које се налазе на листи психоактивних супстанци… 100.000 таблета? Па, тај мора да је био на неким дрогама!

Прва приватна летелица лоцирана на Месецу престала је да ради. Па добро, можда су је само приватизовали Црногорци? Или је коначно пронашла слободно паркинг место, па јој не пада на памет да се испаркирава.

Музички уредник Снежана Станојевић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се