Читај ми!

Хумористичка емисија

Људи су толико постали економични када је у питању потрошња времена и губљење стрпљења, да до онога што желе да дођу, не губе ни време ни стрпљење… Губе само достојанство.

Имали смо серију “Вратиће се роде”, и роде су се заиста вратиле, али у последње време забушавају. Наиме, роде све мање доносе бебе… Изгледа да се плаше центара за социјални рад.

Једностраним потезима отежавају се већ отежани услови живота, а однедавно је Приштина Србе на простору Косова и Метохије оставила без пребијеног динара… А каква је, без пребијеног човека неће.

Једно научно истраживање које се односило на интелигенцију и критеријуме који говоре шта је њен врхунац, показало је да је врхунац интелигенције доброта.,, Колико смо добри, доста смо и интелигентни.

Очекује се да ће јак и топао ветар опет донети сахарски песак… Значи, поред људи, и природа се намерачила да од наших крајева направи пустињу. 

Писац текста: Јован Зафировић

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво