Читај ми!

Хумористичка емисија

Украјини мало-мало па шаљу или тешко наоружање или паре… Што рече један тип са интернета, да су тако радили са нама, ми бисмо већ до сада повратили и Душаново царство!

Индијски ровер и даље вози по Месецу ''на даљински'' и истражује тло… Искрено се надамо да су му, у складу са најновијим мерама наше саобраћајне полиције, зимске гуме заменили летњим.

На једном београдском киоску човек заборавио новчаник, радница га нашла, на основу докумената пронашла телефон, позвала га, и све му уредно вратила. А он каже: ''Мислим да је било 3.500 а не 3.000 динара, извини морам то да пријавим полицији!''… Значи, ако којим случајем нађете неки новчаник, додајте бар 500 динара, да се не брукате.

У Њујорку је отворена трафика у којој можете да купите новине са лажним vestima… Hmmm, када мало боље размислимо, код нас се само такве новине и продају.

"Ми, Американци, не би требало да потрошимо ни цента на хуманитарну помоћ за појас Газе. Тамо би требало да буде као у Нагасакију и Хирошими. Треба брзо завршити са тим", рече Тим Волберг, члан Представничког дома америчког Конгреса и остаде жив. Е, ако није до сада, од сада ће се онај Опенхајмер обртати у гробу као вентилатор.

Банке у Србији су прошле године зарадиле 742,4 милиона евра, скоро дупло више него годину раније… Ако се питате како су то успеле, погледајте се у огледало.

Европско првенство још није почело, а наши играчи или отказују или су повређени… Како незванично сазнајемо Драган Стојковић Пикси је већ купио ималин за оне своје копачке које је окачио о клин.

Писац текста: Зоран Николић Зозон

 

 

 

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се