Читај ми!

Да ли вас мучи пролећни умор

Пролећни умор је само једна од манифестација коју нам доносе ћудљиве промене времена типичне за завршетак зиме и долазак пролећа. Климатске промене, температурна варирања, промене притиска, нагли преласци из кише у сунце, као и из хладних јутара у топло време. Све то може да узрокује читав низ симптома и код здравих и код болесних људи. О пролећном умору Николина Миљковић је разговарала са доктором Зораном Круљем, из Хитне помоћи Нови Сад.

Кроз програм „ПРО - Локално управљање за људе и природу" Влада Швајцарске подржава спровођење 10 пројеката локалних самоуправа усмерених на побољшање економског положаја неформалних сакупљача отпада и унапређење њиховог приступа јавним услугама релевантним за социјалну укљученост у контексту модернизације система управљања отпадом. Укупан износ финансијске подршке је око 250 хиљхада евра, а подржане локалне самоуправе ће у наредна 22 месеца реализовати пројекте у сарадњи са центрима за социјални рад, канцеларијама Националне службе за запошљавање, јавно комуналним предузећима, домовима здравља и локалним организацијама цивилног друштва. О томе Гордана Нешовић.

Уметница Лана Васиљевић најављује изложбу „Отисак времена" у Музеју афричке уметности коју је приредила са Маријом Ћалић, кроз интензивне процесе истраживања, интроспекције и преиспитивања сопствених сећања на Африку.

Сутра почиње гласање за Фестивал кратког музичког филма, музичко-филмске манифестације која жели да презентује и подстакне развој музичке индустрије и филмске и видео продукције у региону. Како треба да изгледа добро урађен музички видео спот разговарамо са редитељем Милошем Шаровићем.

Уредник и водитељ Биљана Шујдовић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара