Читај ми!

Хумористичка емисија

Испред кабинета председника Хрватске Зорана Милановића на загребачком Пантовчаку, активирало се клизиште. Али то није ништа необично, јер свуда у свету, па и у Хрватској, политика је клизав терен.

У раду који је објављен у журналу “Сеизмички подаци”, научни тим је открио да се “Алборанска тектонска плоча”, која се среће са Евроазијском тик источно од Гибралтарског мореуза, окренула наопачке. Значи, земљотресе у том региону од сада ће изазивати Бе страна Алборанске плоче.

Једна Туркиња искључена је из саобраћаја зато што је својим бе-ем-веом возила 220 километара на сат државним путем Ниш-Дољевац где је дозвољена брзина 80 на сат. Што би ревносни саобраћајац рекао: "Море, Туркиње, не орите друмове!"

У Београду бар једном недељно изгори неки градски аутобус. Изгледа да сви аутобуси у главном граду морају да прођу ватрено крштење.

Чак 130 бициклиста је одустало од трке у Виљени у покрајини Валенсија, након најаве доласка анти-допинг агенције, па је од 182 пријављена учесника, кроз циљ прошло њих само 52. То значи да је анти-допинг агенција почела да тестира бициклисте и без тестова.

Музички уредник Илија Павловић.

Аутор текста Александар Стојадиновић.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара