Читај ми!

Хумористичка емисија

Кажу да је један Подгоричанин фалсификовао диплому средње школе. А открили су га по томе што је уписао све десетке.

Глумац Долф Лундгрен је добио америчко држављанство после 40 година чекања! Толико му је требало да убеди Американце да је Швеђанин а не Рус, и да се '85. године није ''од истински'' тукао са Рокијем!

Иво Санадер, бивши председник Владе Хрватске постао је шеф затворске библиотеке у затвору Липовица.. Чекају се Ивица Тодорић који би тамо отворио СТР, и Здравко Мамић који ће оформити ногометни клуб ''Модри''.

Кошаркашки клуб Дубаи ће следеће сезоне играти у Евролиги и АБА лиги, и то ''дебело'' платити… Нема везе, и Аустралија учетвује у Песми Евровизије па ништа! Сада када арапске земље имају пара за бацање, и бацају их, лепо бисмо могли да их замолимо да тамо организују и Змајеве дечије игре, и Власинске сусрете, па и Мудријаду, зашто да не?

Најскупље плаћена њива налази се у селу Руменка. То пољопривредно земљиште од два хектара продато је за тачно милион евра… ''То је чак повољно - кажу мештани - У ову нашу земљу засадиш дугме, а већ сутра убереш рајсфершлус!''

Музички уредник Снежана Станојевић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон. 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије