Читај ми!

Стоп слепим мишевима

Кошаркаши Црвене звезде играће са екипом Валенсије меч 12. кола Евролиге. Звезда се тренутно налази на 15. месту у Евролиги са скором од четири тријумфа и седам пораза, док Валенсија заузима 13. позицију и има пет победа и шест пораза. Црвено-бели у дуелу са `слепим мишевима`, како их од миља зову шпански навијачи, траже прву европску победу у гостима у овој сезони.

Кошаркаши Партизана савладали сеу екипу Монака 89:85, после продужетка, у мечу 12. кола Евролиге. Црно-бели могли до тријумфа и раније, али је Џејмс убацио две "луде" тројке и донео гостима продужетак. У додатних 5 минута црно-бели били бољи ривал и заслужено дошли до шесте победе у такмичењу. Наредни меч екипа Жељка Обрадовића игра већ за два дана, када у Београд стиже миланска Олимпија. Вредан пажње је и податак други најгледанији клуб на Евролигиној телевизији у претходној сезони са 345,2 милиона гледалаца.

Рукометашице Србије пласирале су се у другу фазу Светског првенства у Данској, Шведској и Норвешкој победом у одлучујућем мечу Групе Е над Чилеом 30:16 (10:5). Србија прелази у нову групу где ће играти против Немачке, Пољске и Јапана и не преноси ни један једини бод. Наредни ривали из групе са којом се укрштамо су Немачка, Пољска и Јапан. Сви мечеви играју се у Хернигу, где су Српкиње и до сада играле своје утакмице.

Разговарамо и са Драгишом Зечевићем, селектором женске фудбалске репрезентације која је другим местом у својој групи изборила бараж за пласман у А дивизију Лиге нација. Наш саговорник је и Алекса Брђовић, тренер одбојкаша Радничког који на свом паркету од 19 часова дочекује пожаревачког Младог радника. Од 19 часова у дербију такмичења, Партизан је домаћин Војводини. Реванш сусрети играју се 17. децембра у Новом Саду и Пожаревцу.  Партизан је пре 70 година на данашњи дан добио надимак  `парни ваљак`, пошто је на данашњи дан, пре седам деценија савладао вечитог ривала резултатом 7.1, пто је најубедљивији тријумф некога од ривала у историји. Андрија Јоргић, председник Шаховског савеза Београда, прича нам о тек завршеном `Трофеју Београда`, на коме је учествовало око 200 учесника из 22 државе.

У првим утакмицама осмине финала Купа Србије, Раднички је у Крагујевцу декласирао екипу Смедерева резултатом 5:0, док је прволигаш Вршац избацио из даљег такмичења екипу Напретка, било је 1.0. Данас играју још Вождовац- Раднички Сремска Митровица и Чукарички-Јавор, и то од 15 часова и 30 минута. Од 18 сати састају се Црвена звезда и Раднички из Ниша, односно Младост ГАТ и Војводина, док је јуче пласман у четвртфинале обезбдедио Нови Пазар, победом у Инђији 3:2. У реализацији емисије учествују Жарко Бован, Ивица Анђелковић и Срђан Манојловић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.


Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару