Читај ми!

Ангелина осваја планету

Српска скакачица увис Ангелина Топић ушла је у финални избор за најбољу младу атлетичарку планете и једина је Европљанка међу три финалисткиње у избору Светске атлетске федерације. Поред ње, за најбољу на планети кандидоване су и Кенијка Фејт Черотич (3.000 метара стиплчез) и Етиопљанка Медина Еиса (5.000 метара). Топићева  је, подсетимо,  недавно проглашена за најбољу младу атлетичарку Европе. Јуниорска шампионка Европе, била је трећа на митингу Дијамантске лиге, седма на Светском првенству за сениоре, и  четврта на Европском првенству у дворани. Наш саговорник је директор Српског атлетског савеза Слободан Бранковић.

Новак Ђоковић има отворен пут до финала Париза и своје седме титуле на овом турниру. Вечерас, од 19 часова и 30 минута, у четвртфиналу мастерса у главном граду Француске играће против Рунеа  који га је пре 12 месеци надиграо у финалу престижног турнира у `Берсију`. Два и по сата провео је Ђоковић на терену против Талона Грикспора, остао у Берсију до касно у ноћ, а већ вечерас, само двадесетак сати касније, поново мора да истрчи на терен, овога пута против Рунеа. Тврди да је јачи и од умора и од вируса,не треба наравно сумњати у Новакове рећи. Уочи већерашњег дуела са Холгеом Рунеом, разговарамо са тениским тренером Слободаном Војиновићем.

Кошаркаши Партизана вечерас од 20 и 30 часова гостују Басконији у 6. колу Евролиге и желе да наставе низ победа. Најпре су прво победили Црвену звезду у оквиру 5. кола Евролиге, а затим истог ривала и неколико дана касније у оквиру АБА лиге. Црвено-бели су, пак, најзад забележили победу у елитној дивизији- савладан је Бајерн са 74:68.

КМФ Лозница град 2018 у наставку овогодишње Лиге шампиона у футсалу  елитну рунду такмичења играће у Португалији, одлучено је вољом жреба. Лозничани се налазе у групи Ц у којој су и домаћин наредне рунде португалски Спортинг ЦП, Спортинг Андерлехт из Белгије и мађарски Халдас. Подсетимо Лозница је била домаћин друге групе главне рунде футсал Лиге шампиона када је у свом ‘’Лагатору’’ угостила Барсу, Луксол Ст. Андрес са Малте и Спортинг Андерлехт, са којим ће поново одмерити снаге. Чућемо прве утиске тренера Лозничана Ивана Божовића.

И данашњу емисију припрема Спортска редакција Радио Београда 1. У реализацији учествују Аца Костић, Даница Крстић и Бранислав Јерковић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић



 


Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару