Читај ми!

Звездо, сад се покажи !

Фудбалери Црвене звезде допутовали су у Лајпциг где ће одиграти утакмицу трећег кола групе Г Лиге шампиона са немачким Лајпцигом. Црвено-белу експедицију дочекало је облачно време и температура од 15 степени. На аеродрому их је дочекала полицијска пратња , све до хотела у ком бораве. У 17 часова напуштају смештај и одлазе до стадиона, где их чека конференција за медије у 18 часова, па тренинг у 19. Тренер Барак Бахар на пут је повео 24 играча. Двомеч са екипом из Немачке, Звезди би могао да отвори могућност пролећа у Европи. Правду на овој утакмици делиће Шпанац Хосе Марија Санчез Мартинез ,који припада групи елитних Уефиних судија. Врло је битно да наш шампион постигне добар резултат, нису се баш момци у црвено-белим дресовима наиграли последњих седмица, ни у Европи, ни у домаћем првенству. Бахару се, после свега што је уложено у њега и око његовог доласка, озбиљно дрма клупа. У нади је спас!

Вечерас се игра осам утакмица Трећег кола Лиге шампиона, око неких је већ било проблема. На пример, најмање петорица навијача Бајерна повређено је у Истанбулу после туче са присталицама Галатасараја, уочи меча два клуба , преносе турски медији. Овај сусрет, ако све буде у реду, игра се од 1‚8 часова и 45 минута, као и утакмица у Милану између Интера и Салцбурга. Од 21 час састају се Бенфила- Реал Сосиједад, Севиља- Арсенал, Ланс- ПСВ, Брага- Реал, Унион Берлин- Наполи и Манчестер Јунајтед- Копенхаген. У сусрет овим утакмицама, разговарамо са познатим фудбалским тренером Иваном Голцем.

Рукометаши Војводине вечерас на Сланој Бари од 20 часова и 45 минута дочекују дански Силкеборг, у потрази за новим бодовима у Лиги Европе. Одбојкаши Партизана домаћини су једне од четири квалификационе групе за Лигу шампиона. У дворани Александар Николић, од 18 часова иргају са Радником из Бијељине, у групи је још грчки Олимпијакос,а даље иду два од ова три клуба. Наш саговорник је коректор црно-белих одбојкаша, првака државе, Милија Мрдак.

Млади српски теквондисти освојили су осам медаља на Европском првенству за кадете и пиноире које одржано у београдској хали Ранко Жеравица. О тим, будућим нараштајима, о свим тим великим талентима, причамо са селектором теквондо државног тима Србије Драганом Јовићем.

О овим и другим актуелностима из домаћег и међународног спорта слушајте у данашњем `Спортском журналу`. Послушајте међу првима оно о чему ће други сутра читати у новинама. Емисију припрема Спортска редакција Радио Београда 1.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару