Читај ми!

Смедеревци хит јесени

Црвена звезда је у подмлађеном саставу лако савладала крушевачки Трајал са убедљивих 6:0 у утакмици шеснаестине финала Купа Србије. У истом такмичењу, Смедерево је, после извођења једанаестераца , из даљег такмичења избацило вицешампиона Србије, ТСЦ из Бачке Тополе. Древни град на Дунаву, некадашња престоница Србије, био је синоћ на ногама. Круже подсећања на дешавања од пре 20 годиа када су освојили Куп Југославије, прижељкују ривала по мери у осмини финала најмасовнијег такмичења. Саша Бранежац, наш саговорник, заслужно је име ФК Смедерево, уједно и члан градског већа за спорт и омладину, у оставци, са њим причамо о актуелностима `оклопника`

Одбојкашице Уба славиле су максималним резултатом против Клагенфурта на свом паркету у оквиру Купа изазивача, победу је забележио и обреновачки ТЕНТ у Белгији, савадавши Шарлроу са 3:2, тако да обе наше екипе у вом такмичењу иду даље. Црвена звезда је , после извођења петераца, поражена од Јадрана у Херцег Новом у 3. колу Лиге шампиона у ватерполу, данас Шабац дочекује мађарски БВСЦ у другој рунди Еврокупа. Разговарамо са прослављеним ватерполистом Николом Рађеном о дешавањима у ватерполу.

Београд је од данас домаћин Европског првенства за кадете у теквондоу, потрајаће до недеље у хали Ранко Жеравица. Организатори су најавили учешће више од 750 младих такмичара из 41 европске селекције. О актуелном теквондо тренутку разговарамо са Александром Перишић, нашом шампионком у овом спорту. Она је, подсетимо, пре неколико дана у Кини освојила злато на Гран прију у Кини, пошто је у финалу категорије до 67 килограма савладала Сару Шари из Белгије резултатом 2:0.

Кошаркаши Партизана одиграће дуел четвртог кола Евролиге са грчким Олимпијакосом. Партизан и Олимпијакос пре почетка четвртог кола имају исти скор, један тријумф и два пораза. Грчки тим је благи фаворит уочи дуела, највише због домаћег терена и подршке навијача са трибина.Овај сусрет игра се од 20 часова и 15 минута. Кошаркаши Црвене звезде изгубили су у београдској Арени од Монака 76:82, меч трећег кола Евролиге. Црвено-бели су имали своје прилике, али су се Нејпир и Теодосић испромашивали. Звезда је тако уписала други пораз у такмичењу, пред утакмицу у Болоњи са Виртусом у петак. Монако је забележио прву победу у такмичењу Евролиге.

Ту су и друге вести из домаћег и међународног спорта, у емисију коју припрема и реализује Спортска редакција Радио Београда 1.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару