Читај ми!

Концерт Ане Цветковић

У сусрет концерту у Коларчевој задужбини, данас разговарамо са сопраном Аном Цветковић.

Ана Цветковић  свој професионални деби остварује 2011. године турнејом по Јапану у улози Микаеле са Бечком компанијом Опера Оперета. Први оперски ангажман остварује у Немачком државном националном театру Кобург од 2014. до 2017. године. У овој оперској кући гради репертоар од шеснаест различитих улога, а позитивне критике немачке штампе и публике стижу за најуспешнија остварења у улогама као што су Лакме, Виолета, Мизета, Констанце и Софи из Штраусове опере Каваљер са ружом.

Наступала је уз све реномиране домаће диригенте, а на београдској сцени присутна је од средњошколских дана као члан групе Одабрани за одабране. Наступала је са уметничким ансамблом Станислав Бинички, Симфонијским оркестром РТС- а, камерним оркестром Вернигероде из Немачке, Симфонијским оркестром Рома Симфонијет, оркестром опере Грац, уз стране диригенте као што су Мориконе, Клутих, Фистер, Мерцин,  Да Рио,  Муратовски и многи други.

Аутор и водитељ: Теа Димитријевић.

Сусретања Сусретања

Autor:
Александра Паладин

Емисија за оне који воле уметничку музику. Сваког радног дана од 18 до 19 часова. Аутор и водитељ је Александра Паладин. [ детаљније ]

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара