Читај ми!

Хумористичка емисија

У Пакистану се појавила прва на свету Уметност на камионима. Читави камиони споља су осликани уметничким мотивима. Ипак, нема података о томе шта се налази у кабинама? Нешто нам говори да је у питању календар из 1986. године са Лепом Бреном!

Већ смо чули да се наплаћивао ваздух између Бреда Пита и Анђелине Џоли по цени од неколико стотина долара, али прилично нам је необично зазвучала идеја власника једне продавнице са деликатесима у Барселони, који је обавестио туристе како почиње са наплатом разгледање понуде у износу од пет евра. Ипак, у пракси то није заживело јер се зна да прави туристи беже од плаћања ко ђаво од крста!

Медији се утркују у извештавању са омиљених дестинација за одмор у стилу ''Овде је море скупо'', ''Овде је море скупље'', ''Овде је море најскупље''. А сви заборављају да море није ни скупо, ни скупље, ни најскупље, него је то обала!

Нутриционисти полако али сигурно освајају свет… Баш с тим у вези морамо да их упозоримо да смо избачени из раја због јабуке а не због сушене пршуте, чварака или јагњеће сармице!

Најновија истраживања показују како мирисање рузмарина појачава памћење за 75 одсто јер садржи хемикалију која помаже нервним ћелијама да ефикасније комуницирају… Мало морген! Знам једно девет од десет младожења који су све време свадбе носили рузмарин на реверу, а ничег се после нису сећали.

Писац данашњег текста: Зоран Николић Зозон



Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи