Читај ми!

Не окрећи се, сине

Баш је заболело Новака Ђоковића када је, у једном тренутку другог сета. Новак једва стигао једну  скраћену лопту свог ривала Норија и готово неконтролисано је пребацио, очигледно одуставши и помиривши се са изгубљеним поеном, окренуо се и лагано пошао ка ивици терена. Нори је ипак сачекао лоптицу која би пала у његов део терена и смечовао је за добијање поена али је она погодила и изненадила Новака који је очекивао да је поен већ завршен. Ђоковића је лопта погодила у лист , запрепашћен је био и изненађен таквим неспортским гестом тенисера с друге стране мреже, који га је погодио када се већ окренуо и кренуо ка линији терена. Нори је освојио поен, али и ударцем у Ђоковићеву ногу изазвао његову сумњу да ли је то учинио намерно или не, јер су им се погледи доста дуго укрштали при одласку на паузу. Суздржао се ипак Новак и славио победу, рутинску, Камерон Нори је савладан у два сета, било је  6:3, 6:4. Наредни ривал биће му Холгар Руне, који је савладао Алексеја Попирина. Данас од наших игра још и Ласло Ђере, он данас игра са Каспером Рудом.

Вечерас се игра прва реванш утакмица полуфинала Лиге шампиона у фудбалу, Интер има предност од два гола из првог сусрета одиграног у Милану. Некадашњи судија и делегат, фудбалски аналитичар Раде Ђуровић најавлује тај меч, као и сутрашњи други полуфинални меч, између Манчестер Ситија и Реала, у првом је резултат био 1:1.

Долазимо и до расплета у ватерполо плеј офу- вечерас се игра друга утакмица између Партизана и Радничког, први сусрет су добили црно-бели. У улози коментатора овог сусрета је Ненад Василовски.

Осмопласирани тим АБА лиге СЦ Дерби је извео невероватан подухват победом у Београду над Паризаном, који је , ономад, био на корак до фајнал-фора Евролиге. Искористили су гости равнодушност и изостанак додатне мотивације код црно-белих, тако да су одличним шутем за три пре свега парирали од почетка до краја. Чућемо изјаве актера ове утакмице.

Из региона и света: у  Сарајеву је код стадиона ФК Жељезничар на Грбавици свечано откривена плоча с новим називом улице - Булевар Ивице Осима, по легендарном селектору последње репрезентације СФР Југославије. Маузолеј легендарног Пелеа отворен је на гробљу у Сантосу, код Сао Паола, где је сахрањен један од најбољих фудбалера свих времена, 

Емисију, као и сваког дана, припрема Спортска редакција Радио Београда 1.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.


Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару